Mihajlovići presrećni, idu na doček

  • 02.10.2017.20:18

Nakon sinoćnjeg trijumfa srpskih odbojkašica, pobjednička atmosfera i danas je prisutna u domu porodice Mihajlović. Kažu, iako su bili optimistični što se tiče utakmice, napetost ih je držala sve vrijeme.

Bili su i zabrinuti, jer je Brankica igrala sa povredom stopala. Borila se kao lavica, kažu, i zasluženo proglašena za najboljeg primča na prvenstvu.

"Mi kao roditelji i prije utakmice doživljavamo i preživljavamo neke elemente koji su jednostavno, izbacili iz normalnog kolosijeka života, kada se razmišlja o njihovim povredama. O, ne daj Bože da krene po lošem", rekao je otac Brankice Mihajlović.

"Bila sam jako srećna. Bas sam najivala, onako, iz srca, i skakala po kući i vrištala i malo se nervirala u trenucima. Ali svaku njenu utakmicu ja doživljavam na isti način, bilo da je u pitanju svjetsko, evropsko prvents vo ili u nekom klubu", rekla je sestra Brankice Mihajlović Petra Bogićević.

Mihajlovići će večaras u Beogradu dočekati Brankicu i ostale zlatne djevojke. A, u subotu će je već isratiti za Japan. Tamo će otputovati sa majkom.

"Imali su težak period u reprezentaciji. Dugo su se spremale. Puno rade. Da joj pomognem u Japanu, da skrati to vrijeme. Dugo će ostati, šest mjeseci. Ja samo mjesec", rekla je majka Brankice Mihajlović Mara Mihajlović.

Brankicini roditelji i sestra, kažu jedva čekaju da i ovu njenu zlatnu medalju stave u za to posebno mjesto u kući. Vitrinu planiraju da prošire, jer postojeća je postala premala za sve Brankicine trofeje, dosadašnje i buduće.