ATV

Mile Vasić poklonio firmu radnicima

 • 02.03.2017. 13:21

Ambasador Bosne i Hercegovine u Rumuniji, dr Mile Vasić, koji je u žižu javnosti dospio kada su vodeći hrvatski mediji objavili tekstove u kojima su optužili HDZ da je plagirao njegov izborni program pod imenom 5+, koji je on kao član Narodnog demokratskog pokreta (NDP) kreirao za potrebe parlamentarnih izbora u Republici Srpskoj, ponovo je zainteresovao javnost jednim neobičnim potezom.

Naime, Vasić je firmu, čiji su osnivači i vlasnici njegova supruga i on, poklonio svojim radnicima!

Ambasador Vasić je istakao da u tome ne vidi ništa neobično i da je za njega najprirodnije bilo da firmu koju je pravio zajedno sa svojim radnicima njima i pokloni.mile-vasic 5+

On je dodao da, budući da se nalazi u Rumuniji gdje obavlja dužnost Ambasadora BiH, nije u mogućnosti da nastavi da vodi firmu u punom kapacitetu, imao je izbor ili da firmu ugasi ili da je proda. U takvoj situaciji, profesor Vasić nije imao dilemu šta treba da uradi i odlučio je da je pokloni svojim radnicima i kolegama.

 

Firma je od sada, zahvaljujući velikodušnom i nadasve humanom gestu ambasadora Vasića, u vlasništvu njegovih dojučerašnjih radnika i kolega.

(prnjavor.info)

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program