Predsjednik DEMOS-a

Čubrilović: Uvrede i napad na Srbe ne doprinose budućnosti BiH

 • Izvor: Srna
 • 15.01.2023.12:20

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je Srni da uvrede i napad na Srbe u Sarajevu ne doprinose budućnosti BiH i da bi takve poruke trebale da budu dio prošlosti.

Čubrilović je rekao da se uvrede izrečene u Sarajevu i napad na Srbe u hotelu ne mogu vidjeti danas nigdje, te ocijenio da pojedini tako izražavaju svoje komplekse.

On je istakao da se iz srpskog naroda nikada neće čuti poruke mržnje.

"Ne znam kome može pasti na pamet sada u ovo vrijeme i u ovoj situaciji da instruiše djecu da se tako ponašaju. Pogotovo što je riječ o sportistima, onima koji nisu vezani za političke događaje", naglasio je Čubrilović.

Jedna osoba iz Beograda povrijeđena je nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidža, kada je juče napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera Fudbalskog kluba "Zvezdara" iz Beograda koji učestvuju na međunarodnom turniru.

Napadu je prethodio još jedan incident kada je grupa osmogodišnjaka iz Splita skandirala "Ubij Srbina" za vrijeme utakmice protiv srpskih vršnjaka.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.