Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: Опозициона наклапања у образложењу санкција, нека нам саопште који су опозиционари купљени

 • Извор: СРНА
 • 22.10.2023. 17:02

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је за Срну да би био ред да или опозиција или америчка Амбасада у БиХ саопште који су то опозициони политичари "купљени" и каква је то уопште прича, у којој неко избацује санкције причајући такве глупости годину дана након избора.

На питање Срне да прокоментарише изјаву предсједника СДС-а Милана Миличевића да не посједују доказе да ли је или није Игор Додик учествовао у политичкој корупцији и куповини опозиционих политичара, али је, како каже, јасно да се тиме бавио СНСД, Цвијановић је одговорила да је то већ класика, за пораз на изборима нису криве губитничке партије - њима је крив или народ или је крива власт.

"Они су пред изборе увијек побједници, на изборима губитници, а након избора креће кукање амбасадама. Да имовина и (Кристијан) Шмит нису проблем, не би било ни рециклираних прича о купљеним опозиционарима. Знамо да су се поједини опозиционари жалили страним амбасадорима након изгубљених избора, правдајући свој пораз наводним куповинама људи из својих редова", нагласила је Цвијановић.

Они су једна димензија, рекла је потпредсједник СНСД-а, а сасвим друга је да се таква опозициона наклапања годину дана након избора налазе у образложењу санкција које сад уводе сину предсједника Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.