Telegram

Cvijanovićeva uputila saučešće Putinu nakon eksplozije

 • Izvor: Srna
 • 19.11.2022.15:37

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom eksplozije gasa u stambenoj zgradi na ruskom ostrvu Sahalinu.

"Sa velikom tugom primila sam vijest o tragičnom događaju u Sahalinskoj oblasti, u kojem su, usljed eksplozije gasa, stradali stanari stambene zgrade. Duboko me potreslo i saznanje da među stradalima ima i djece", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da u ovim veoma teškim trenucima za Rusku Federaciju iskreno žali zbog nesreće i gubitka ljudskih života.

"Poštovana ekselencijo, Vama, porodicama nastradalih i prijateljskom ruskom narodu upućujem izraze najdubljeg saučešća, a povrijeđenima želje za što skoriji oporavak", navodi se u telegramu saučešća srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

U eksploziji gasa u petosrpatnoj zgradi na ostrvu Sahalin na ruskom dalekom istoku stradalo je devet osoba, među kojima je i četvoro djece.

Regionalne službe za vanredne situacije navode da pod ruševinama zgrade ima još ljudi.

Snažna eksplozija potresla je petospratnu zgradu u mjestu Timovsko na ruskom ostrvu Sahalin jutros oko 5.00 časova po moskovskom vremenu.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.