ATV

Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik: Nastavljam jače i snažnije borbu za našu otadžbinu

  • Извор: СРНА
  • 26.10.2022. 11:53

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je nakon veličanstvenog skupa u Banjaluci srećan i ponosan što pripada slobodarskom srpskom narodu i poručio da nastavlja još jače i snažnije da se bori za otadžbinu.

"Nakon veličanstvenog skupa i ogromne podrške našeg naroda, još sam pod snažnim utiskom, srećan i ponosan što pripadam slobodarskom srpskom narodu, koji ne da svoje i koji ne pristaje da mu drugi kroje sudbinu", istakao je Dodik.

On je zahvalio svim ljudima koji su ga podržali.

"Hvala vam za ovu nevjerovatnu energiju, vi ste oduvijek moja najveća snaga", naveo je Dodik na "Tviteru".

U Banjaluci je sinoć održan veliki narodni skup "Otadžbina zove" sa kojeg je poručeno Centralnoj izbornoj komisiji BiH da je narod Republike Srpske izabrao svog predsjednika Milorada Dodika i da ne pokušavaju da to promijene.

Na skupu, koji je organizovao SNSD sa koalicionim parnerima, pročitan je narodni proglas u kojem se poručuju da Republika Srpska neće antidejtonsku i antiustavnu BiH, niti BiH koja je samo po volji bošnjačkog naroda.

Prema podacima policije, prisustvovalo je oko 50.000 ljudi.

  • 22:00 Серија: Немирни (12+)

    Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

  • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

    Серија: Мочвара (16+) (Р)