Bijeljina

Dodik: Volimo Srpsku kao što žene vole svoju porodicu

 • Izvor: Srna
 • 10.03.2023.19:58

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Bijeljini, na tradicionalnoj proslavi Dana žena, da u ovoj stranci vole Republiku Srpsku kako što žene vole svoju porodicu.

"Kao što žene vole svoju porodicu, mi volimo Republiku Srpsku i želimo mir. Ne želimo nikakve nemire i ništa što je vanredno", rekao je Dodik večeras u Bijeljini.

On je na proslavi u organizaciji Aktiva žena SNSD Bijeljina rekao da je riječ o impozantnom skupu sa oko 1.000 žena i da je ponosan na to, kao i na žensku organizaciju u partiji.

"Ovo je dobra prilika da se okupimo, pokažemo našu pripadnost, našu želju da se nastavimo politički boriti sa izazovima", rekao je Dodik.

Predsjednik SNSD-a je rekao da je logika koja kod žena preovlađuje da su za stabilnost, za mir, što su i politike ove stranke.

Predsjednica Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Branka Gavrić rekla je novinarima da je večerašnje obilježavanje 8. marta - Dana žena uveličano prisustvom predsjednika stranke Milorada Dodika.

"Ovo okupljanje je samo još jedna prilika da iskažemo naše zajedništvo, našu odanost političkim idejama koje sprovodi SNSD", rekla je ona.

Proslavi su prisustvovali i visoki funkcioneri SNSD-a Vojin Mitrović i Nedeljko Ćorić, Aleksandar Đurđević, kao i brojni članovi i simpatizeri ove stranke, te gosti.

Proslavu povodom Međunarodnog dana žena organizovao je Aktiv žena Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina u salonu "Grand".

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.