Milorad Dodik

“Dok je ženske organizacije u SNSD-u, biće i SNSD-a i Republike Srpske”

 • Izvor: Srna
 • 09.03.2023.20:50

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras u Tesliću da će, dok je ženske organizacije u SNSD-u, biti i SNSD-a i Republike Srpske, i izrazio zahvalnost aktivistkinjama koje istrajavaju u privrženosti ovoj političkoj partiji.

Dodik je rekao da su žene te koje u proceduri izbora pokazuju najveći aktivizam i podršku kandidatima SNSD-a.

"Ovo je divna prilika, rekao bih u šaljivom tonu nastavljamo turneju, svaki dan smo negdje. Ovdje smo u Tesliću, poslije idemo u Laktaše. Sutra smo u Bijeljini, ali uglavnom ono što radimo je da pokazujemo zahvalnost našim aktivistkinjama koje istrajavaju u privrženosti partiji", istakao je Dodik, koji prisustvuje osmomartovskoj proslavi teslićkog Aktiva žena SNSD-a.

On je naglasio da SNSD u Tesliću ima veliku ambiciju i da će preduzeti sve da na lokalnim izborima pobijedi kandidat ove stranke.

"Teslić trpi zato što nije u korespondenciji sa strukturama vlasti na nivou Republike Srpske - ne zbog vlasti na nivou Republike, nego zbog lokalnih vlasti, koje se smatraju samodovoljnim, smatraju da odbijanjem republičkih organa i programa mogu na taj način da egzistiraju", rekao je Dodik.

On je kao primjer u Tesliću naveo zemljište industrijske zone koje je s ciljem lokalnog razvoja sa Republike preneseno na lokalnu vlast, a koja sada krčmi i prodaje da popuni budžetske rupe.

"To nije način na koji bismo mogli da sarađujemo, to je zemljište koje je Vlada Republike Srpske dodijelila Tesliću u najboljoj namjeri", istakao je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je da žene ove stranke u svom svakodnevnom političkom životu promovišu mir, stabilnost i jaku Republiku Srpsku.

"Neizmerno smo zahvalni našim ženama, one su pokazale i odanost i privrženost, ali isto tako snagu da zajedno sa muškarcima u okviru naše partije ostvarujemo najbolje rezultate, opet imajući na umu da je to uvijek za Republiku Srpsku", istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik teslićkog Aktiva žena SNSD-a Radomirka Popović poručila je da su žene snaga ove partije, jer su odane SNSD-u.

Predsjednik teslićkog SNSD-a Dalibor Panić rekao je da je iza ovog odbora naporna, ali uspješna godina.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.