Poraženi kandidat za predsjednika Republike Srpske

Jelena Trivić postavila ultimatum PDP-u: Ili on, ili ja

 • Izvor: ATV
 • 17.11.2022.19:10

Draško Stanivuković ili ja, ultimatum je Jelene Trivić rukovodstvu partije. Očigledno i dokaz koliko Trivićki dojučerašnji saborac smeta jer ne prestaje da na njega baca drvlje i kamenje. Ponovo je u federalnim medijima tvrdila da je njeno mjesto htio Stanivuković za sebe pa da u njenoj kampanji nije ni učestvovao.

"Ja sam dugo vremena od kad je on preuzeo funkciju gradonačelnika distancirana od rada gradske uprave u potpunosti jer mi se ništa nije svidjelo. Nije provođeno ono za šta se on zalagao 2020 godine kada je zasjeo tamo počeo je raditi sve slično kao SNSD", kaže Jelena Trivić, poraženi kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske.

Tvrdi Tirvićka i da sve ovo iznosila pred organima stranke ali je očigledno niko nije ni slušao jer su reakcije izostale. Zbog toga je optužila i svog stranačkog šefa Branislava Borenovića da je indirektno pomagao Stanivukoviću u njegovim simbiozama. Priznaje i da zbog toga u posljednjih nekoliko dana uopšte nisu u kontaktu. 

"Ako ja lažem stranka treba da isključi mene  je li fer ako je istina isključi njega. (Vi to od njih sad zvanično tražite?) Da. On indirektno je pomagao Stanivukoviću u tim njegovim simbiozama i svemu što je radio na način da ga je puštao i sve mu to tolerisao", kaže Trivićka.

Danas je odlučio da progovori i Branislav Borenović. 

Konkretan odgovor na ultimatum Jelene Trivić ne daje. Kaže vrijeme će pokazati kuda sve to vodi. I dok mu je stranka u raspadu on se više  bavi radom i optužbama na račun ATV-a.

"Ja vjerujem da je režimskim medijima drago slušati takve riječi u svakom slučaju u naredom periodu ćemo se unutar stranke po svim tim otvorenim određivati. Ja mislim da je mjesto unutar partije da se o tome i razgovara utvrđuju i donose određeni stavovi", kaže Branislav Borenović, lider PDP-a. 

Crveni alarm u pdp-u upaljen je sedmica unazad. Iznorni rezultat rasplamsao je sve što je godinama tinjalo. Kako je ATV ranije pisala, nezvanično Draško Stanivuković ući će u trku za predsjednika PDP-a. Ukoliko bi se to i desilo prema tenutnoj situaciji mjesta u PDP-u ipak više ne bi bilo za Jelenu Trivić.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.