Građani otkrivaju za ATV

Ko je u Milićima lobirao za Jelenu Trivić?

  • Извор: АТВ
  • 08.02.2023. 19:48

Radnici kompanije Boksit u Milićima, morali su da glasaju za Jelenu Trivić. To je bilo naređenje lokalnog bizsnimena Rajka Dukića.

To, za ATV nezvanično otkrivaju pojedinici koji u strahu, ne žele u javnost.

Kandidatkinja PDP-a za predsjednika Srpske, u Milićima je i pobijedila. Sve se, navodno dešavalo u mjestu nadomak Milića, gdje je, lokali šerif, kako su Dukića još od ranije tamo prozvali, jasno izdao naređnje.

"Ono što je jedino istinito u čitavoj toj priči, a to je da je u subotu na dan izborne šutnje sa određenim brojem ljudi sjedio u Derventi, to je jedno mjesto nadomak Milića, gdje je pozivao ljude da glasaju za Jelenu Trivić i Željku Cvijanović. To je ono što mi možemo potvrditi kao neki argument i istinitost", rekao je Marko Savić, načelnik Milića.

Svjedoci, ako za to skupe hraborsti, o svemu će javno progovoriti. Kontroverzni biznismen, tako se čini,  mnogima je utjerao strah u kosti.

O svemu su još ranije pisali mediji. Ista priča o lobiranju za Trivićku, stigla je i do Predsjednika lokalonog parlamenta.

"Gdje je on lobirao ispred jedne prodavnice, i lobirao ljude koji su dolazili tu i lobirao radnike koji žive u tom mjestu da glasaju za Jelenu Trivić. Za to imaju relevantni dokazi", kaže Predrag Sušić.

Da li je sve to istina, pitali smo i Rajka Dukića. Umjesto demantija, osuo je rafal po ATV-u.

"Ima li iko pravo na život izuzev vas iz Banjaluke? Alternativna TV je pravila cirkus sa mnom, ustvari niste uspjeli. Htjeli ste. J**** mi se za to šta ćete vi objaviti. Šta god Vi kažete za mene to je kompliment. Što god gore ATV govori za mene, to bolje za mene. Doviđenja", uz psovke je poručio Dukić i poklopio slušalicu.

Dukiću su zasmetale priče koje smo ranije objavili, a uglavnom su ih na našu adresu slali ogorčeni mještani Milića. Prvi čovjek Boksita, radnike je testirao na poliigrafu, i branio im da slave krsnu slavu.

Na ATV se obrušio više puta i to preko zvanične stranice kompanije Boksit.