ATV

Директор полиције Републике Српске

Kострешевић: Сарадња са свим полицијским агенцијама на сузбијању организованог криминала

 • Извор: АТВ
 • 27.09.2023. 10:10

Директор полиције Републике Српске Синиша Kострешевић је на Kонвенцији шефова полиција коју је у Хагу организовао Европол изразио спремност за сарадњу са свим полицијским агенцијама с циљем сузбијања организованог криминала.

Kострешевић се посебно захвалио Европолу на подршци и оперативним информацијама које су имале значајну улогу у истрагама полиције Републике Српске и расвјетљавања најтежих кривичних дјела, саопштено је из МУП-а Републике Српске.

Изазови илегалних миграција, утицај организованог криминала, криминал у дигиталном свијету и сарадња са приватним сектором с циљем сузбијања сајбер криминала биле су само неке од тема о којима су разговарали шефови више од 50 полицијских агенција земаља чланица и партнера Европола.

Директор Полиције Републике Српске одржао је билетаралне састанке са руководиоцима полицијских агенција Словачке и земаља западног Балкана.  

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Филм:Високи напон (12+) (Р)

  Високи напон' је југословенски филм из '81. године у режији Вељка Булајића, а који је написао сценарио заједно са Мирком Бошњаком и Иваном Салечић.

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Емисија: На тапету (Р)

  Енергични и искусни тандем, Милијана Кос и Татјана Трнинић, под своју лупу ће ставити све.

 • 17:10 Емисија: На ивици терена (Р)

  Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.