Ruski ministar

Lavrov čestitao Dodiku Novu godinu

 • Izvor: ATV
 • 30.12.2022.14:25

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov uputio je predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku čestitku povodom Nove 2023. godine.

"Poštovani gospodine predsjedniče, molim da primite tople čestitke i najbolje želje povodom Nove 2023. godine", istakao je Lavrov u čestitki.

Čestitku je proslijedio ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske. 

Dodik je putem Twittera zahvalio  Lavrovu.

"Hvala ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu na čestitki. Ministru Lavrovu i bratskom ruskom narodu želim sve najbolje u novoj 2023. godini, da i dalje nastavimo zajednički raditi na unapređenju naših bilateralnih odnosa na dobrobit srpskog i ruskog naroda", navedeo je Dodik.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.