Након Изборне скупштине

НПС представио нови слоган!

 • Извор: СРНА
 • 11.12.2023. 10:09

Народна партија Српске (НПС) представила је нови слоган "Радимо и растемо!", који симболизује јединство програмских циљева партије усмјерених ка развоју Републике Српске, јачању националне политике, обичаја, традиција и вриједности које чине идентитет њених грађана, саопштено је из НПС-а.

Предсједник Народне партије Српске Дарко Бањац рекао је Срни да је нови слоган партије "Радимо и растемо!" члановима странке представљен након друге Изборне скупштине НПС-а која је одржана у Козарској Дубици.

"На Изборној скупштини усвојен је и нови Статут странке који дефинише доношење програма којим ће у наредне четири године бити дефинисан пут нашег развоја. Мишљење наших људи, чланова, грађана Републике Српске и даље је центар нашег интересовања и бићемо и даље странка која ће чврсто стајати иза ставова свог народа", истакао је Бањац.

Он је додао да ће НПС наставити да се развија јер има велику и искрену подршку људи у цијелој Републици Српској, ради као тим и јасно изражава мишљења грађана.

Бањац је навео да су главни програмски циљ странке традиција, обичаји, национална политика Републике Српске, основе њене државности и имовина, те све оно што чини идентитет српског народа.

На другој изборној скупштини НПС-а, која је одржана у Козарској Дубици у суботу, 9. децембра, Дарко Бањац је једногласно реизабран за предсједника странке, а за њега су гласала 1.182 делегата из општина и градова Српске. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.