Одговор Црнатку

Станивуковић: Црнадак се огријешио од мене, прећутаћу многе ствари а имам свашта да кажем

 • Извор: АТВ
 • 21.02.2024. 14:32

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке и предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука, реаговао је данас на прозивке страначког колеге Игора Црнатка рекавши да ће "прећутати многе ствари а има свашта да каже“.

Иако је ових дана трајало препуцавање између Станивуковића и Црнатка, градоначелник Бањалуке сада мало спушта лопту па је чак рекао да ће се извинити за неке раније изјаве, уколико су оне неког увриједиле.

„Мој једини коментар може бити, као што народ каже, огријешио се од мене, прије свега као човјек од човјека а онда и са потпуном погрешном процјеном и тумачењем оног што ја јесам. За мене је породица и породични односи суштина свега и никада не би ставио политику испред тога“, рекао је данас Станивуковић на питање АТВ-а да прокоментарише Црнаткове оптужбе.

Он је рекао да ће своју снагу измјерити у снази да прећути многе ствари а има свашта да кажем, „да се издигне изнад тога и да не пристане на ту врсту политичке размјене мишљења са њим“.

Раздор у ПДП-у све већи: Црнадак тврди да Станивуковић наставља кампању превођења ПДП у СНСД коалицију

Раздор у ПДП-у све већи: Црнадак тврди да Станивуковић наставља кампању превођења ПДП у СНСД коалицију

„Ја се не плашим да размјењујем мишљења са свима, али разумите да са њим нећу“, рекао је Станивуковић.

Говорећи о ранијој изјави у којој је рекао да појединци „кокодачу док он ради ћутке“, Станивуковић је појаснио да је мислио на упразно причање мимо ван органа странке. 

„То се није односило лично и персонално на било кога, поготово не на њега (Црнатка). Ја исказујем велико поштовање према ономе што он јесте и како га познајем. Било какво говорење мимо органа странке не доноси добро станци, нити опозицији. Ако је то некога увриједило ја немам проблем да се извиним за то“, поручио је он.

Његово је увјерење, каже, да се кандидат опозиције треба свидјети народу а не опозицији.

„Ја сам по мјери народа али очигледно не по критеријуму неких који мисле да су они цијела опозиција“, навео је Станивуковић.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?