Potvrdio predsjednik kluba

Svih pet odbornika DNS-a u Prijedoru napustilo stranku

 • Izvor: Srna
 • 22.11.2022.13:32

Svih pet odbornika DNS-a u Skupštini grada Prijedora napustilo je ovu stranku, izjavio je danas Srni dosadašnji predsjednik kluba odbornika ove stranke Goran Predojević.

Predojević je naveo da, zajedno sa Slavicom Popović, Mladenom Radišićem, Igorom Javorićem i Draganom Romčevićem, nastavlja rad, kao nezavisni klub odbornika.

"Nezadovoljni politikom i putem kojim ide DNS, donijeli smo odluku da napustimo stranku. Svjesni činjenice da nam je do sada jedini politički angažman bio samo u DNS-u i da smo mnogo truda i energije uložili u stvaranje i jačanje stranke nismo spremni prihvatiti put kojim ide DNS i odnos pojedinih funkcionera prema odbornicima i članovima DNS-a", rekao je Predojević.

Predojević je prošlog mjeseca podnio ostavku na dužnost predsjednika Gradskog odobra DNS-a Prijedor koju je obavljao prethodne dvije godine.

DNS je na lokalnim izborima 2020. godine osvojio šest mandata, ali je odbornik Zlatko Ritan na početku mandata napustio stranku i klub i djeluje kao nazavisni odbornik, a iz DNS-a je prešao najprije u Demos, a potom u NPS.

U sadašnjem sazivu gradskog parlamenta i oba odbornika PDP-a, Ranko Smiljanić i Mladen Kulundžija, napustili su stranku i djeluju kao nezavisni odbornici, a naknadno su osnovali novu stranku, Potkozarski narodni pokret (PNP).

Od 31 odbornika u prijedorskom parlamentu, na lokalnim izborima 2020. godini učestvovala je jedna nezavisna kandidatkinja, Slađana Borojević Radaković koja je pred opšte izbore ove godine pristupila SPS-u.  

Tagovi:
 • 08:00 Serija: Dugo sam te čekao (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.