Поднио кривичну пријаву

Вукановић поново у Тужилаштву

 • Извор: АТВ
 • 05.06.2024. 19:19

Поново је Небојша Вукановић свратио до требињског Тужилаштва, поднио једну кривичну пријаву против више лица. Посланик признаје да је самовољно одучио заступати ХЕТ-ове инжењере који како тврди трпе мобинг од извршног директора за производњу у том предузећу Илије Таминџије.

"21 инжењер ХЕТ-а је поднио захтјев за смјену Илије Таминџије, извршног директора за производњу због континуираног мобинга, притиска, увреда, понижавања и свега онога што он ради према подређенима“, рекао је Небојша Вукановић, народни посланик.

Од Вукановића ништа ново, као и обично шаље лошу слику, ја нисам насилник, скуцкао је у свом одговору Илија Таминџија. Циљ свега је нанијети штету ХЕТ-у, још пише Таминџија и поручује.

„Жао ми је што уопште коментаришем наводе тог манипулатора, јер он управо жели да прави циркус од свега и свачега не би ли ушићарио нешто за свој лични интерес, али због јавности морам рећи да одбацујем све наводе и одговорно тврдим да нема ни промил истине у свему изнесено“, навео је Илија Таминџија, извршни директор за производњу и техничке послове у ХЕТ-у.

Осим по функционерима, Вукановић је дрвље и камење осуо и по требињским тужиоцима и судијама. Народни посланик је поново запријетио протестима пред Палатом правде у Требињу.

Пратите нас и путем Вибера

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 18:20 Чаролија Републике Српске (еп.04)

  ''Чаролија Републике Српске (еп.04)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.