ATV

Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS

Vulić: Srbi će uvijek glasati u interesu Srpske, a ne Satlera i njemu sličnih

 • Izvor: SRNA
 • 02.06.2023. 12:45

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je da Srbe iz Republike Srpske bira srpski narod i uvijek će glasati isključivo i samo u interesu Srba i Republike Srpske, a ne u interesu Johana Satlera i ostalih sličnih njemu.

"Danas sam dobila informaciju da Satler lobira po Vladi Republike Srpske da srpski poslanici podrže sve zakone u Parlamentarnoj skupštini BiH i obećava da će baš on biti garancija da nema prenosa nadležnosti. To je neviđeni bezobrazluk!", istakla je Vulićeva za Srnu.

Ona je naglasila da je čisti apsurd da se Satler uopšte usudio da kontaktira Srbe i u toku šeste sjednice Predstavničkog doma dajući instrukcije kako da se glasa.

"O sve češćim pokušajima Satlera da nam nameće svoju 'pamet' obavijestiću na sljedećem sastanku Olivera Varheljija. Satler bi nam trebao pomoći kako ostvariti ciljeve i postati član EU, a ne da sebe predstavlja političkim mentorom što definitivno nije", istakla je Vulićeva.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.