Bivša rijaliti učesnica

Aleks progovorila o Dejanu Dragojeviću i selidbi u Veternik

  • Izvor: Blic
  • 02.08.2022.22:45

Učesnica rijalitija "Zadruga 5" Aleksandra Nikolić i djevojka pobjednika tog šou programa Dejana Dragojevića ističe da se sa njegovom porodicom maltene već orodila, pa planira uskoro i da se preseli u Veternik.

Aleksandra Nikolić kaže da je tamo svi već zovu snajka, te i da je njen odnos sa Dejanom Dragojevićem samo bolji otkako su napolju, iako su mnogi prognozirali da od njihove veze nema ništa.

"Dejan i ja do maksimuma vjerujemo jedno drugom i naš odnos je fantastičan. Nisam se ni na trenutak obazirala na te priče da ćemo da raskinemo. Ide nam bolje nego ikada, a napolju samo imamo privatnost, koju nismo mogli da imamo unutra", kaže Aleks na početku.

Ona dodaje da nikom ne dozvoljava da pokvari njihovu vezu.

!"Kao što sam rekla, ja sam vrlo svjesna sebe i smatram da je naš odnos kvalitetan, pritom neću nikome dopustiti da to pokvari", dodaje ona.

Aleksandra otkriva da se planiraju i svadbu.

"Mene već Dragojevići smatraju snajkom! Naravno, ako sve bude kako treba, možda dođe i do svadbe. Bitno je da nigdje ne žurimo i da se volimo. Sve ostalo dođe usput", ističe atraktivna rijaliti učesnica.

Ona otkriva da li joj predstoji selidba iz Koteža, u kom sad živi, u Veternik kod Dejanovih, piše Blic.

"Preselila bih se rado kod Dejana i to će se uskoro i desiti. Jedva čekam da živim kod Dragojevića",  kaže ona za Rijaliti.

Tagovi: