Српска пјевачица

Александра Пријовић се огласила након прозивки Јосипе Лисац

 • Извор: Курир
 • 20.02.2024. 15:31

Александра Пријовић својим успјесима одушевљава из дана у дан.

Осим што је апсолутна рекордерка по броју одржаних концерта у Загребу и Осијеку, дословно преко ноћи је то постала и у Ријеци, као и у Вараждину.

Александра се сада огласила, па је најавила и нови, трећи по реду концерт у Ријеци, као и још један концерт у Вараждину.

"Стварно не знам како да вам се захвалим, остављате ме без ријечи! Омогућили сте ми да живим своје снове - хвала вам на томе! У Ријеци се видимо и трећу вече за редом, а такође због огромног интересовања, са задовољством могу да најавим и још један концерт у Вараждину. Волим вас, дивни сте, нисам ово никада могла ни да замислим", поручила је емотивна Пријовићева за "Екстра ФМ".


Медији: Сплитски суд Северини вратио сина

Медији: Сплитски суд Северини вратио сина

Иначе, ово је пјевачицино прво оглашавање након што се у медијима појавио снимак са загребачког концерта Јосипе Лисац, на коме је она истакла да јој није мјесто у Арени Загреб, јер се сада сви тамо доказују.

"Мој менаџмент је рекао: 'Јосипа ми смо хтјели Арену!' О не, о не, о не, о не, о не! Сад заправо сви иду у Арену. Не, мени напросто није тамо мјесто и не желим да крочим сада ту", рекла је Јосипа, због чега је награђена громогласним аплаузом, због чега су многи одмах повезали да хрватска дива под овим:

"Сви иду у Арену!" мисли на Александрину публику, док су њених пет театралних узвика: "О не!" повезали са пет распродатих Арена српске пјевачице, преноси "Курир".

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

  ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.