Patrijarh zapjevao

Ana Bekuta i patrijarh Porfirije na slavi kod Đokovića

 • Izvor: Agencije
 • 22.11.2022.17:26

Pjevačica Ana Bekuta i patrijarh srpski Porfirije bili su gosti na slavi porodici Novaka Đokovića.

Bekuta je napravila atmosferu za pamćenje, a momenti sa proslave Aranđelovdana podijelila je na društvenim mrežama njihova snaha Saška.

Novakov otac Srđan Đoković bio je najveseliji, pa je sve vrijeme pjevao sa Bekutom, dok se od njega nije odvajala supruga Dijana.

Pjevačica je nizala dobro znane pjesme, a gosti su se sve vrijeme odlično zabavljali.

Na svečanom porodičnom okupljanju i proslavi porodične slave Đokovićima se pridružio i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije.

"Jedna zemlja, jedan tim, ponosim se srcem svim. Iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim!", zajedno su pjevali Đokovići sa Porfirijem.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.