Oglasio se bivši dečko Zadrugarke

"Anđela je htjela da je tučem tokom odnosa"

  • Извор: Курир
  • 17.03.2023. 21:23

Anđela Đuričić glavna tema medija je postala u onom momentu kada je uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, sinom košarkaške legende Moke Slavnića.

Zvezdan Slavnić je, naime, svoju suprugu Anu Ćurčić prevario u "Zadruzi 6" sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić iz Herceg Novog.

Snimci njihovih intimnih odnosa, svađa, pa čak i fizičkih obračuna šokirali su domaću javnost, ali i preplavili društvene mreže.

Svoje postupke je pravdala emocijama, te isticala da je sa Zvezdanom sve iskreno i čisto, te da ne žali zbog toga,

Dečko koji se predstavio kao njen bivši se oglasio u poruci jednoj fan stranici iznio detalje njihovog odnosa.

- Pozdrav, vidio sam da vas dosta ljudi prati a nisam se nikada oglašavao jer ne želim da se za mene zna. Molim te da niko ne zna za mene. Ja sam bivši momak Anđele Đuričić. Sramota me je što sam bio sa takvom djevojkom. Bila je normalna dok smo bili zajedno, a sad je ne prepoznajem. Čujem da me spominje često i želim da se oglasim. Pošto je već ukaljala svoj obraz, moram da kažem je imala slične momente u vezi, kao što ima u Zadruzi. Istina je da ima fut fetiš i to se meni iskreno nije dopalo. Tražila je da je šamaram tokom vođenja ljubavi, što je meni bilo ne mogu reći ni odvratno, stvarno bolesno. Naravno da je nikada nisam udario. I ono što želim da kažem, a što sam kasno shvatio da je ovo prava Anđela u Zadruzi. Zato naša veza nije opstala - napisao je on jednoj fan stranici na Instagramu.