ATV

Jutjuber

Baka Prase priznao da je podstanar - od stana od milion i po evra nema ništa

  • Izvor: Kurir
  • 30.04.2023. 08:54

Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, priznao je da već dugo obmanjuje sve kako ima nekretnine u kojima živi i da je zapravo sve stanove - iznajmljivao.

On, kako tvrdi, uskoro počinje gradnju svoje kuće u Beogradu, koja bi, prema njegovim riječima, trebalo da bude gotova do kraja ove ili početkom iduće godine.

Pomenute informacije jutjuber je iznio u jednom od svojih posljednjih lajv uključenja.

- Imam lijepe vijesti, ovo je prvi put da pričam o tome jer je sad sigurno. Gradim kuću uskoro, prvi svoj dom, i zbog toga sam mnogo srećan, ne mogu da vam opišem. Posljednjih sedam godina rentam, idem iz stana u stan, nikako da se skućim, nikako da mogu da nazovem domom mjesto gdje živim i mnogo sam uzbuđen i srećan. Do kraja godine bi trebalo da imam kuću sazidanu, možda početkom sljedeće. Biće ludilo kuća, dva ili tri sprata, teretana, studio za snimanje, bazen, sve ful - pričao je on, prenosi "Kurir", te dodao da planira i kupovinu automobila.

Baka Prase otvorio novi restoran: Zbog broja fanova intervenisala i policija

Baka Prase otvorio novi restoran: Zbog broja fanova intervenisala i policija

- Svi su pričali: "Nema stan, budala, potrošiće sve pare"... Ja sam znao da sve ide u dobrom smjeru. Znam koliko me vi volite i podržavate, vidio sam da sve ide kako treba, da ne može ništa loše da se desi. Samo sam radio i radio, ulagao pare pametno i sad mi se sve to vraća. Hvala bogu, imam pare da radim šta hoću, da gradim šta hoću. Konačno ću moći da urlam, da radim lajvove, skačem, neće komšije da mi se*u. Naravno, ide i novi auto - naveo je Ilić.

Baka Prase je, podsjetimo, početkom 2020. godine objavio video u kom je predstavio navodno svoj stan u elitnom naselju u Beogradu, koji je, kako je tad rekao, platio 1.700.000 evra. Riječ je o nekretnini od 200 kvadrata koja, između ostalog, ima privatnu teretanu i bazen. Tada je rekao da je na uređenje enterijera potrošeno čak 700.000 evra.

HUGESTAFF u restoranu Anje Bla u Doboju:

HUGESTAFF u restoranu Anje Bla u Doboju: "Za ove pare, treba da bude daleko bolje"

- Radilo se, ja neću da se stidim toga što sam radio i zaradio za ovaj stan! Evo, kažete mi sad da je ludilo stan... Pa da, zato što je koštao 1.700.000 - rekao je ranije Ilić.

Tagovi: