"Extreme Sisters"

Bliznakinje su u vezi sa istim muškarcem i imaju jedan cilj – da u isto vrijeme ostanu trudne

  • Izvor: B92
  • 25.01.2023.21:34

Zvezde emisije "Extreme Sisters" - bliznakinje Ana i Lusi oduvijek su imale specifičnu konekciju, ali i emotivni život.

Bliznakinje su u poliamornoj vezi sa istimu muškarcem - Benom Bernom, a kako su istakle za medije, proteklih godinu dana pokušavaju da ostanu u drugom stanju i to u isto vrijeme. Već neko vrijeme nose lutke u javnosti kako bi se privikle na ideju majčinstva.

"Imale smo problema da ostanemo u drugom stanju. Naš san je da zatrudnimo u isto vrijeme", ističu sestre koje svoje bebe lutke oblače u iste odjevne komade kao što su obučene i mame. Odluku o zajedničkoj trudnoći donijele su 2021. godine.

"Nikada prije nismo radile test na trudnoću. Imamo 35 godina, i odlučile smo da sada imamo djecu. Doživele bismo srčani udar, da je jedna trudna, a druga nije. Radimo tako da obje zatrudnimo, a ne samo jedna", pričaju Ana i Lusi.

A šta kaže ponosni otac?

"Definitivno će biti veliki izazov da zatrudne u isto vrijeme. To je veliki pritisak za jednog muškarca. Pretpostavljam da je to više zadatak", rekao je Ben.

Lusi, Ana i Ben žive u Australiji, gdje poliamorija nije legalna. Njih troje su zajedno od 2012. godine, a pošto nisu mogli da se vjenčaju, oni su se samo vjerili prošle godine.

Tagovi: