Нису задовољни

Бресквичини фанови праве митинг испред РТС-а

  • Извор: Курир
  • 04.03.2024. 22:20

Анђела Игњатовић Бресквица освојила је друго мјесто на Пјесми за Евровизију, а њени фанови и даље не могу да се помире с чињеницом да она неће представљати Србију на Евровизији у Малмеу. Због тога су најавили скуп подршке за Бресквицу који је заказан за 9. март испред зграде РТС-а.

„Дана 02. марта 'стручни РТС-ов жири је учинио највећу крађу 21. вијека, кад су покрали Бресквицу и послали тамо неку Teју Дору, умјесто Бресквицу, која је очигледно била фаворит из народа. Наш глас се мора чути“, стојало је у објави на ТикТоку, који је врло брзо постао виралан.

Овај скуп подржала је и пјевачица Маја Николић, која је на свом Инстаграм профилу позвала све њене пратиоце да јој се придруже на скупу.

Бресквица се овим поводом није огласила, али је познато да се у јавности и на друштвеним мрежама доста коментарише да су људи незадовољни изабраном представницом Србије, Teјом Дором.

Подсјетимо, Бресквица је добила већински дио, скоро 50 хиљада СМС гласова, док је Teјa Дора добила јачу подршку од стручног жирија, али када су се сумирали сви резултати, црнокоса пјевачица је имала већи број поена.

Пратите нас и путем Вибера