Kažnjeni

Brutalna tuča u Zadruzi: Kristijan Golubović naletio na Uroša Ćertića

  • Izvor: Kurir
  • 20.09.2022.22:31

Kristijan Golubović ušao je u žestok sukob sa Urošem Ćertićem, oborio ga je na zemlju pa ga je šutirao.

Nakon sukoba Tamare Ćosić i Bože Džonsa, Uroš Ćertić je krenuo da napada Božu i da štiti Tamaru, pa je gurao Božu kada je to vidio Kristijan Golubović je krenuo da brani Božu i ušao u direktan sukob sa Ćeritćem pa ga je u par navrata odgurnuo od sebe, a onda je došlo do fizičkog kontakta.

- Šta ti je bre? - upitao je Ćertić kada ga je Kristijan gurnuo.

- Je*aću te ja u usta za ovo što si me šutnuo - vikao je Boža.

- Ma koga ti diraš, mamicu ti - nastavio je Kristijan i krenuo da šutira i juri Ćertića.


Kristijan je napao Uroša, oborio ga na zemlju i krenuo da ga šutira.

Nakon što je nasrnuo na Uroša Ćertića, Kristijana Golubovića su zadrugari odveli u pab kako bi ga smirili, a on je tom prilikom nastavio da peni na kaskadera.

- Smiri se brate molim te - vikao je Emil.

- Pi**o jedna smrdljiva - bjesnoo je Kristijan.

- Pustite ga malo, maltretira ljude. Nemoj to, gleda te Kristina, čekaš bebu - rekla je Zorica.

- Ja znam to, čitav život ne volim nepravdu. Ti da si najgore go**o, imam granice, razumiješ? Udari dječka kolenom u mu*a iz čista mira. Ja mogu da razumijem da je (Jelena) polije jedanput, a ne pet puta, da se gurkaju i ostalo - rekao je Kristijan.

- Ajde što je Jelenu izmaltretirao, on i dalje ide, ne odustaje - rekla je Zorica.

- Rekao sam mu da izađe napolje. Prepire se mala Tamara sa Džounsom, to su djeca, ajde malo Tamara prjeteruje. On ga je šutnuo koljenom u mu*a. Ja kažem skloni se, on opet navaljuje. Pedeset puta sam mu rekao da se smiri, on opet. Ovaj dječko nije kriminalac, on je pjevač. Smeta ti to što pjeva? Pjevaj mu i ti. Ovo je rijaliti - bjesneo je Golubović, pa je nastavio:

- Čovjek je preplakao Vardar, duša mi se cijepa. Zašto maltretiraš čovjeka? Ja mogu da maltretiram i bugarina, ali to nije poenta. Šta sam dobro? Pljunuo ga pet puta za vreme sastanka. Je l' on to zaslužio? Rekao sam mu da ga ne dira fizički, nek peva. Ti (Zorica) mazala marmeladom, polivao sam ja Jelenu. Nema smisla. On od kada Maja nije izabrala njega, dodirnuli smo mu kompleks za Maju - rekao je Kristijan.