ATV

Potrošio novac na svadbu

Đani ispraznio džepove na slavlju, pa sad zakazuje tezge

  • Извор: Блиц
  • 16.07.2022. 14:46

Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, nedavno je povrijedio ruku i nosi longetu, ali ga ni to ne sprečava da nastupa svako veče. Kako kaže, bolje se osjeća kada radi, jer kada je slobodan, po cijeli dan pije sa društvom.

"Trčao sam u papučama i okliznuo sam se i pao, polomio sam kost, nosim longetu. I dalje moram da mirujem, a ja svako veče nastupam. Desilo mi se prvog dana kada sam došao na odmor, dok su svi uživali, ja ne. Treba da ležim, ali moram da radim, tačnije da ispoštujem ljude sa kojima sam se dogovorio. Ne pruža Slađa prvu pomoć, sve sam radim", započeo je Đani, te je dodao:

"Punim 50. godina 23. jula, ali pošto je dosta prijatelja na odmoru, proslavićemo u avgustu. Želim sebi još 20 godina dobrog života. Funkcionišem tako da radim svaki dan, odspavam dobro, pojedem čorbicu, odspavam još malo pred nastup, a kada ne radim, po cijeli dan se pije sa društvom, bolje je po mene kada radim.

Pevač je otkrio planove za predstojeći period.

"U avgustu imam dva, tri dana pauze, ne stajem. Biće hitova, nisam pjevač koji snima kavere. Pripremamo nekoliko dobrih pjesama i hoću da sve bude kako treba. Organizacija za “Arenu” treba da bude savršena, hoću da sljedeća bude još bolja – istakao je folker, te se dotakao svadbe sina i najveselije Seke Aleksić.

"Svi koji su bili su moje prave kolege, Seka i ja se znamo i kada nismo bili zvijezde. Žena je veseljak, opustila se, rekao sam joj da ću biti još luđi kada ona bude ženila sinove", rekao je Đani kroz smijeh i dodao da je ostao bez para.

"Zavisi koliko dajem za bakšiš, kada me pogodi pjesma... Ne znam ni sam koliko sam para dao na muziku, gurnuo sam ruku u džep u jednom trenutku i vidio da nemam ni dinara, pa sam tražio prijatelju, da se ne obrukam",  istakao je pjevač, koji ne planira da snimi film o svom životu:

"Nisam u tom fazonu, o pokojnom Šabanu treba da se snimi film, to su ozbiljni pjevači i hitovi. Možemo da snimimo cirkus. Sada je sve dostupno, ranije kada vidiš pjevača na ulici to je bio pojam, sada preko društvenih mreža možeš doći do svakoga", rekao je.

Тагови:
  • 22:00 Серија: Немирни (12+)

    Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

  • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

    Серија: Мочвара (16+) (Р)