Пјевачица

Дара Бубамара поручила Харису Џиновићу: "Буди достојанствен..."

 • Извор: Аваз
 • 03.04.2024. 15:46

Развод Мелине и Хариса Џиновића, иако се чинило да би могао мирно да прође, добио је нови обрат након скандала који се десио у вили на Сењаку, али и изјава које је пјевач давао.

Очекивано, њихове колеге су имале мишљење о свему, а то је случај и с Даром Бубамаром.

Она је замјерила колеги што износи детаље њиховог приватног живота, јер сматра да треба остати достојанствен, пише 24sedam.rs.

- Што се тиче Хариса, шта треба, да слушамо ко је кога преварио?! Мислим да треба бити достојанствен. Не замјерам никоме, јер смо сви другачији. Мени ако је тешко, ја ћу се код куће исплакати, али мени моје достојанство не да да причам о томе. Само нека смо живи и здрави... Ја сам себи зарадила станове и станове, али ми је најљепше било када сам живјела с мамом, татом и братом у 33 квадрата - рекла је Дара Бубамара.

Подсјетимо, Мелина је, према Харисовим ријечима, прије двије вечери дошла у вилу на Сењаку, гд‌је су некада заједно живјели, а гд‌је је он сада остао с д‌јецом.

Он јој је тражио да изађе из куће, што је она одбијала, па је на крају, уз консултацију с адвокатом, позвао полицију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.