Pjevač

Darko Lazić priželjkuje dijete sa novom djevojkom

  • Izvor: Agencije
  • 03.11.2022.08:18

Folk pjevač Darko Lazić ne želi da stane, bar ne kada je riječ o proširenju porodice. Nakon malene Lorene koju je dobio u braku sa Anom Sević, zatim sina kog je dobio sa vjerenicom Marinom Gagić, pjevač priželjkuje i treće dijete sa novom devojkom Katarinom.

U prilog tom svjedoči i objava koju je njegova nova djevojka podijelila putem Instagrama.

Naime, Katatina je na svom Instagramu podijelila fotografiju sa jednog slavlja njihovih prijatelja koji su dobili bebu, a na kojoj je Darko go do pasa, dok na remenu ima djelić iscjepane majice.

"Uzeo čovjek pelcer", napisala je Darkova djevojka koja je uz ove riječi stavila i emotikon bebe i tako svima dala do znanja da par priželjkuje prinovu.

Inače, Darko i Katarina prije desetak godina bili su u vezi, ali su se rastali. Međutim, putevi su im se ponovo ukrstili i sada uživaju u ljubavi. Spekulisalo se da je Katarina zbog njega sada ostavila supruga, ali to niko od njih nije potvrdio.

"Mi smo stalno zajedno, jedino se razdvojimo kada je ona na poslu ili ja na nastupu. Od prvog dana živimo zajedno jer se poznajemo 13 godina, pa nije bilo razloga da čekamo. Vjerujte, teško mi je što moram da se rastanem od nje. Ranije sa nastupa nikada nisam išao pravo kući, sada jurim da stignem što pre. Nismo se nijednom posvađali i baš nam je lepo", rekao je nedavno Darko.


(GrandTV)

Tagovi: