Odgovorio na goruća pitanja

Dejan progovorio o Dalilinom ocu, Aleksandri i rijalitiju

  • Izvor: Pink.rs
  • 22.07.2022.22:21

Dejan Dragojević odgovarao je na goruća pitanja o bivšoj supruzi Dalili, psu Tediju, Sandri Rešić, ali i zašto nije upisao FDU.

Na samom početku razgovora Dejan je otkrio kome će njegov i Dalilin pas Tedi pripasti.

"Tedi je kod mog ćaleta, rekao sam mu da ga pošalje za Bosnu. On neće jer je dvije godine kod mog tate, vezao se i neće da ga da. Nema potrebe da upisujem FDU, jer sam ja iskren. Nema potrebe da budem kao osoba koju prate. Nisam glumac, nego sam realan", rekao je Dejan.

Dejan je prokomentarisao navode da je Rešićka prije prvog poljupca sa Anđelom, njega slučajno nazvala “Dejane”.

"Nisam vidio, nisam stigao da obraćam pažnju na te neke sitne stvari, samo me nešto krupno zanima. Krupnih stvari nema, jer sam ja krupan lik koji je pobijedio", rekao je on..

Korisnici društvenih mreža su pitali Dejana i kome je Marko Đedović ispao veći prijatelj njemu ili Dalili.

"Ne znam. Mogu da kažem da je meni više puta izašao u susret, bio je uz mene u najtežim trenucima, držao krvavu lobanju. Nisam gledao kako se ponašao prema drugim ljudima, jer je prema meni ispao fer i korektan, iako je imao razne priče sa strane. Razumijem njegovu rijaliti ulogu u kojoj je najbolji, da napravi zvrčku. Tu je maher, ne zamjeram ništa i hvala mu na svemu", rekao je.

Dragojević je progovorio i o odnosu sa bivšim tastom Husom Mujićem.

"Nisam ogorčen ni na koga. Kad mene neko bocne, ja bocnem na svoj način. Ja sam specifičan, mogu da čekam, ćutim, ali mogu i na foru"rekao je Dejan.

Dragojević smatra i da je Aleksandra prava djevojka za njega.

"Mislim da jeste, šta njoj fali? To može neko i nju da pita. Mislim da su moje greške veće od njenih i da sam se u nekim situacijama pokazao gore", istakao je on za Pink.rs.

Tagovi: