Majka najboljeg tenisera svijeta

Dijana Đoković progovorila o snaji: Nisam mislila da će Novak da oženi Jelenu

  • Izvor: Blic
  • 24.10.2021.08:19

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života prije Jelene, kao i to šta zamjera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava.

Naime, Novakova majka ispričala je da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala samo jednu njegovu djevojku iz tinejdžerskih dana.

"Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se vjenčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom“, bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

"Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja miješam. Ne miješam se u njihov život. Oni rijetko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam“, rekla je Novakova majka u jednoj emisiji za “Blic”.

"Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvijek je neko oko njega“, završila je Dijana.