Voditeljka

Dragana Kosjerina izazvala lom objavom

  • Izvor: Agencije
  • 25.03.2023. 09:08

Voditeljka Dragana Kosjerina posljednjih godina postala je jedan od simbola Radio-televizije Srbije na kojoj vodi nekoliko emisija. Ta dama je ujedno danas jedno od najomiljenijih lica sa malih ekrana.

Kosjerina se odlično snašla i kao voditeljka “Pjesme za Evroviziju” gdje joj je partner bio popularni glumac Milan Marić.

Dragana, pak, nije osoba koja često sa pratiocima, kojih ima 117.000, dijeli trenutke iz privatnog života putem društvenih mreža. Uglavnom je možemo vidjeti kao prezentera nekog proizvoda za njegu kose i kože, dok intimne trenutke mudro skriva od radoznalih pogleda fanova. 

Ipak, ponekad ih sve počasti nekom fotografijom iz privatnog života, kao što je sada bio slučaj. 

Naime, ona je sada objavila fotografiju koja je očigledno naišla na veliko oduševljenje njenih fanova, budući da je za svega jedan dan dobila više od 10.100 sviđanja i na stotine komentara.

Kosjerina je riješila da u susret proljeću i lijepom vremenu pozira na terasi, a na sebi je imala tek minimalno šminke dok je bujnu dugu, prirodnu kosu pustila da opušteno ravno pada. Njena odjevna kombinacija privukla je najviše pažnje. Iako djeluje prilično svakodnevno i mladalački, budući da nosi bijelu majicu i farmerke, svi su bili oduševljeni, a razlog bi mogao da se krije u činjenici da je bluza ili džemperić koji je ponijela većim dijelom providan. Džemper otkriva go stomak lijepe voditeljice, a ispod njega ona je ponijela sportski bijeli brusthalter koji se jasno vidi.

“Sunce. Dovoljno”, kratko je napisala Kosjerina u opisu fotografije, dok su se komentari redali.

Tagovi: