Torta na tri sprata

Glamurozna dekoracija za rođendan malog Željka Ražnatovića

  • Izvor: Blic
  • 04.06.2022.14:28

Juče se u domu Ražnatovića slavio drugi rođendan, malog Željka Ražnatovića, sina Veljka i Bogdane Ražnatovića, a slavlje je upriličeno za najbližu rodbinu i prijatelje.

Tek dan poslije Anastasija Ražnatović objavila je fotografiju sa malim Željkom i tom prilikom otkrila kako je izgledala dekoracija za njegov drugi rođendan.

Šareni baloni, tigar i torta na tri sprata svima su privukli pažnju, dok su mnogi komentarisali da je sve dekorisano sa stilom.

Podsjetimo, na društvenoj mreži Instagram Nataša Rodić, je podijelila fotografiju sa sestrom Bogdanom Ražnatović. Bogdana je na sebi imala bijelu kombinaciju, dok se Nataša odlučila za crnu.

Bojana se takođe snimala, a osmijeh nije skidala sa lica. Nema sumnje da je provod zagarantovan.

Inače, među prvima, u Cecinu vilu, došli su roditelji Bogdane Ražnatović, Danijela i Bogdan koji nisu skidali osmijeh s lica, a za malog Željka, stigla je torta u obliku tigra.

Odmah za njima stigla je i Bogdanina sestra Bojana Rodić sa suprugom Mirokom Šijanom i njihovim sinom Zoranom. Mirko je za malog Željka nosio dvije kese u kojima su se nalazili pokloni, dok je nešto kasnije u dom Ražnatovića došla i Bogdanina druga sestra Nataša sa svojim dečkom, piše Blic.