Пјевач

Харис Џиновић открио како је схватио да га Мелина вара

 • Извор: Агенције
 • 29.03.2024. 09:56

Харис и Мелина Џиновић, један од најпознатијих естрадних парова, ријешили су да ставе тачку на свој брак и да се послије 22 године љубави разведу.

Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје дјеце, сина Кана и кћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније, а пјевач је сада у својој исповијести открио како је изгледао његов живот са Мелином прије него што су одлучили да се разведу.

Наиме, Мелина је често са пријатељицама била на путовањима, а Харис је открио када је примијетио да није све како треба.

"Ја сам та путовања подржавао до фебруара прошле године, а онда сам видио да је враг однио шалу. Она је лијепа жена, а посебно је тријумфална, ако је неко зграби као жену Хариса Џиновића и вјероватно док куја не мрдне репом, други јој не могу ништа, сигурно је да има њене кривице у том невјерству, али то она једино зна", причао је Харис.


Харис Џиновић испричао како га је Мелина варала годинама

Харис Џиновић испричао како га је Мелина варала годинама

"Много сам уложио у њу и није ми жао због тога, али кад неко нема поштовања и захвалности онда је човјеку жао што је био ту и био дарежљив и спреман на све. Сав накит је однијела, када се све заједно зброји то је огромна сума. Опроштаја нема никада, то је таква перфидна издаја и мутљавина која мени у животу не треба", истакао је Харис, па открио како се Мелина понашала према њему.

"Није се појављивала кад сам ја био присутан. Ја сам се чудио, не видим никакав разлог, ако неко неће са њим, бар може рећи, добар дан, довиђења, пријатно, али ни тога није било, ништа. Послије свега што сам урадио нема тона, слика се можда појави, али тон је мртав. Никада је нисам ударио, понижавао", рекао је Харис, преноси "Хајп".


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

  Тет а тет са Татјаном Трнинић