Хитна мјера

Харис и Мелина добили забрану приласка једно другом

  • Извор: Блиц
  • 02.04.2024. 11:25

Мелина Џиновић упала је синоћ у породичну кућу на Сењаку, након чега је њен бивши супруг Харис Џиновић позвао полицију.

Мелина Џиновић је након што су припадници полиције изашли на терен напустила кућу у којој је донедавно живјела, а Харису је тада одузет пиштољ за који има дозволу.

Како "Блиц" сазнаје, Мелина је полицији негирала кривицу, а она и Харис су све вријеме сваљивали кривицу једно на друго. Полиција је обома изрекла хитну мјеру забране приласка једно другом. Обавијештено је тужилаштво које је тражило од полиције извјештај о овом случају.

Подсјетимо, Харис Џиновић пријавио је бившу супругу Мелину након што је синоћ, 1. априла, упала у породичну вилу у којој је он остао да живи он са дјецом, док се она из исте по његовим ријечима давно иселила.

Хаос у кући Џиновића: Мелина упала у кућу, Харис завршио у полицији

Хаос у кући Џиновића: Мелина упала у кућу, Харис завршио у полицији


Након хаоса који је настао, пошто је Харис по савјету адвоката позвао полицију, пошто Мелина наводно није жељела да напусти кућу, пјевач је отишао и у полицијску станицу да да исказ о цијелом дешавању. Њега је у станицу довезао син Кан, а певач се у истој задржао чак пет сати.

- Мелина је упала у кућу, напала ме је вербално, није физички! Она ми је рекла да има право да уђе, а ја сам одмах позвао полицију. Не мора она мене да нападне физички, много горе је психички, вербално! Ја сам не знам разлог зашто је дошла вечерас. Покушавам, ево, са полицијом све вријеме да сазнам разлог - рекао је он.

Пратите нас и путем Вибера