Пјевачица

Хрвати ударили на Бресквицу због пјесме Гнездо орлово

 • Извор: Агенције
 • 21.02.2024. 21:34

Пјевачица Анђела Игњатовић Бресквица нашла се на мети осуде након објављивања пјесама за ПЗЕ на којем се бира представник Србије за Евровизију.

Њена пјесма Гнездо орлово многима је "трн у оку”, а након што су се комшијски народи више пута негативно оглашавали овим поводом, свој суд дали су и Хрвати.

И након напада од стране појединаца и осуда да јој је нумера којом ће се представити “геноцидна”, један Хрватски медиј објавио је сраман текст о младој пјевачици.

"Српска пјевачица Бресквица, правим именом Анђела Игњатовић, осуђивана је за национализам и геноцид због своје пјесме Гнездо орлово којом ће наступити на овогодишњем српском избору за пјесму Евровизије", наводи "Нет.хр".


Шири се срамни снимак: Орално задовољила дечка пред путницима

Шири се срамни снимак: Орално задовољила дечка пред путницима

Како су даље навели, Бресквица се и огласила због оптужби за “геноцид”.

Подсјетимо, Анђела Игњатовић Бресквица је недавно говорила о својој новој пјесми.

"У посљедње вријеме увијек читам коментаре, поготово на Твитеру. Не желим да коментаришем ствари које су писали о томе да сам извријеђала Албанију. Мислим да сам стварно интелигентнија од људи који остављају такве коментаре. Никада нисам дијелила људе по вјери и никада нећу. Већ сам рекла да се у пјесми говори о борби између добра и зла, а на свакоме је да схвати то онако како жели", рекла је пјевачица.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?