Twitter

Isplivao skandalozan snimak: Bivša svekrva hvata Šakiru za lice

  • Izvor: Agencije
  • 25.01.2023.17:06

Šakira i Pike su se rastali u prvoj polovini 2022. godine, nakon što su se pročule glasine o njegovoj navodnoj preljubi.

Kolumbijska pjevačica i fudbaler su ubrzo potvrdili da se razilaze nakon više od 10 godina velike ljubavi, a starateljstvo nad njihova dva sina pripalo je Šakiri.

Iako je prvobitno izgledalo da će ovaj rastanak proći u miru, pravi skandal je nastao kada je Šakira snimila, kako su je mnogi nazvali, "osvetničku" numeru u kojoj je isprozivala bivšeg partnera, ali i potkačila njegovu majku Monserat Bernabeu.

Pike je ubrzo uzvratio Šakiri, a zatim su pjevačicu mnogi osudili kada je na svoju terasu stavila lutku vještice kojom plaši bivšu svekrvu, iako je ova lajkovala objave u vezi s novom pjesmom o Pikeu.

Mnogi su zbog toga skočili da odbrane Pikeovu majku riječima da ne treba miješati druge članove porodice u ljubavne probleme, a onda su svjetski mediji prenijeli da je Šakira odlučila da izgradi zid između svoje i svekrvine vile, snimak na kom dovodi mješalicu za beton osvanuo je na mrežama.

Međutim, jedan snimak koji je tek sada dospio do javnosti promijenio je mišljenje mnogih. Na kratkom videu koji je izazvao lavinu komentara vidi se kako se Šakira i njena svekrva svađaju, a u jednom trenutku Pikeova majka je zgrabila snaju za lice, dok joj je pjevačica naglo sklonila ruku, da bi Monserat kroz zube rekla:

"Moraš da začepiš usta", pokušavajući sve vrijeme da utiša pjevačicu koja se nije dala.

Ovo je samo djelić koji je pokazivao kakvu je torturu doživljavala Šakira uz Pikea koji je tokom ove svađe stajao po strani, i birao da ne zaštiti suprugu.

Tviteraši su bijesni, a osude na račun Pikea i njegove majke se samo nižu.

"Bjesnim, ali bjesnim. Zamislite da se neko drzne da vas ovako uhvati za glavu pred svima", "Ali Pike koji ne reaguje, sramoto muška",  "Nedjeljama glumi sveticu, a sad je pokazala pravo lice. Sram te bilo Monserat", "Ko zna koliko dugo je ovo Šakira trpjela", "Postojao bi samo jedan, jedini put da me neko ovako uhvati za lice", "Sad mi je jasno što je držala lutku vještice na balkonu"... samo je mali dio komentara na snimak koji je usijao mreže, dok svjetski mediji i dalje bruje o famoznoj tegli zahvaljujući kojoj je Šakira navodno uhvatila Pikea u prevari sa studentkinjom Klarom Čijom Marti.

Pogledajte snimak zbog kog su se Pike i njegova majka našli na stubu srama:

Tagovi: