Mendi Rouz

Izbačena iz WWE zbog golišavih fotografija, sada zarađuje više

 • Izvor: Blic
 • 04.03.2023.17:27

Američka borkinja Mendi Rouz krajem prošle godine dobila je lošu vijest da je WWE raskinuo ugovor s njom zbog toga što objavljuje provokativne fotografije, ali ona ne odustaje od toga.

13. decembra 2022. nakon 413 dana izgubila je titulu NXT prvakinje od Roksane Perez, a dan kasnije WWE je raskinuo ugovor s njom.

Razlog otkaza bile su provokativne fotografije na OnlyFansu.

Međutim ona nije odustala od objavljivanja takvih fotografija, a stranica FanTime, na kojoj ih objavljuje, otkrila je da je samo u decembru zaradila milion dolara.

S provokativnim izdanjima nastavlja i dalje i čini se da joj to donosi više novca.

Tagovi:
 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.