Урош Станић

Језиве пријетње учеснику "Елите", отац хтио да га убије: "Ако те затекнем у стану..."

 • 08.10.2023. 09:30

Учесник "Елите 7", Урош Станић, недавно је причао о насиљу које је наводно претрпио од стране својих родитеља и пријетњи које му је отац упутио.

Наиме, како он тврди, његов отац му је пријетио да ће га убити, због тога што је Урош хомосексуалног опредијељења.

- Моји су ме избацили из куће, катастрофа. Одрекли су ме се јавно. Ја кажем мајци: "Зар ти није жао, био сам уз тебе када нико није био". Али нема везе, мој тата... Све ћу изнијети јавно. Ако мисли да може да сакрије, не може ниште - истиче Урош и додаје:

- Он је толико злотвор. Рекао ми је: "Будем ли те нашао у стану, има да те убијем". И ја морам да јурим кофер, да се пакујем и да бјежим брзо да ме не убије клошар. И то је отац? То је злотвор, то није отац. А зашто да ме убије? Зато што сам геј, па шта ако сам геј? Нисам никога убио људи - кроз сузе је поручио Урош у свом уживо укључењу прије уласка у "Елиту 7".


@elitari7 aaauuuu boze mili #zadruga7 #zadruga7elita #foryou #viral #urosstanic #uroszadruga #serbia ♬ Originalton - Elitari

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.