Nesvakidašnja kreacija

Kajli Džener se na modnoj reviji u Parizu pojavila s glavom lava na haljini

 • Izvor: Agencije
 • 23.01.2023.15:17

Kajli Džener nosila je ogromnu lavlju glavu pričvršćenu za svoju crnu haljinu pojavivši se na reviji brenda Schiaparelli tokom Sedmice mode u Parizu.

Rijalita zvijezda, privlačila je poglede ogromnim plišanim modnim dodatkom dok je pozirala fotografima pred samu reviju koja je održana danas u Parizu.

Hiperrealistična lažna glava životinje bila je prišivena na prednji dio crne baršunaste haljine modernog dizajna bez naramenica, a koja joj je naglasila figuru i obline. Kajli je izdanje upotpunila parom zlatnih cipela sa vidljivim oznakama na prstima i nosila je torbu od zmijske kože.

Upravo je haljina koju je nosila komad brenda Schiaparelli, a na modnoj pisti su takve komade nosile i Irina Šajk te Naomi Kembel. Brend je predstavio haljine koje su na sebi imale tri vezene životinje - leoparda, lava i vučicu.


Na Instagramu su naveli da tri životinje predstavljaju požudu, oholost i pohlepu u Danteovoj kultnoj alegoriji što bi istovremeno trebalo biti metafora sumnje i kreativne muke koju svi umjetnici doživljavaju, napisao je kreativni direktor Daniel Roseberry .

Takođe, naglasili su da se radi o vještačkim životinjama koje su ručno izvajane u pjeni, smoli, vuni i svilenom umjetnom krznu, te su ručno oslikane da izgledaju što je više realistično.

Tagovi:
 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.