ATV

Ništa nije htjela da radi

Knez poslije 11 godina priznao zašto je ostavio ženu: Ja sam morao i da kuvam!

  • 05.07.2023. 10:14

Nenad Knežević Knez (55) istakao je da se od bivše supruge Nine, sa kojom je dobio ćerke Andreu i Kseniju, razveo zato što ništa nije htjela da radi.

Oni su se rastali nakon 17 godina braka.

- Moja tadašnja supruga i ja smo dugo prije rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmjerena na našu djecu. Htio sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htjela. Čak sam joj i otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htjela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao - počeo je Knez.

Ko je brineta koja uz Jelenu prati sve Đokovićeve mečeve - FOTO

Ko je brineta koja uz Jelenu prati sve Đokovićeve mečeve - FOTO

- Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni "Survajvera" sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči nevjerovatno, ali 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rješenje za mene - rekao je pjevač.

Pušten snimak na sudu: Kevin Spejsi poljubio muškarca pa ga uhvatio za međunožje?

Pušten snimak na sudu: Kevin Spejsi poljubio muškarca pa ga uhvatio za međunožje?

Po povratku sa Filipina otišao je kod supruge, donio joj papire za razvod braka i izašao iz stana.

- Iako sam želio da se rastanemo, to sam teško podnio. Za mene je sve to bilo nevjerovatno stresno. Pogotovo mi je bilo strašno zbog naših ćerki, koje nisu bile male, ali su se osjećale loše što im se roditelji razvode. Zbog njih dve sam Nini i prelazio preko mnogih stvari, kako ništa ne bi osjetile. Na kraju je sve ispalo kako treba da bude - priznao je Knez za Hit.

Taksista htio da je zadavi golim rukama zbog uloge: Bizarna situacija u životu glumice

Taksista htio da je zadavi golim rukama zbog uloge: Bizarna situacija u životu glumice

Od Nine se rastao 2012. godine, nakon čega je započeo vezu sa Tatjanom Tot, sa kojom je i danas.

Bajaga: Nije tačno to za liječenje, osjećam se dobro

Bajaga: Nije tačno to za liječenje, osjećam se dobro

- Nismo se vjenčali zato što nam taj papir ništa ne znači. Odlično funkcionišemo i ovako. Kad sam radio pjesmu "Tina bambina", sreo sam Tatjanu na mom nastupu u Parizu, gdje je dugo živjela i radila. Kada mi je rekla da joj je nadimak Tina, odmah sam znao da je to pjesma za nju. Nas dvoje smo se upoznali prije 25 godina, a prije 11 smo se spojili i od tada živimo zajedno - istakao je pjevač.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм