ATV

Razvodi se poznati glumački par

Kraj braka Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić?

  • Извор: СРНА
  • 25.02.2022. 09:01

Glumci Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) se razvode, prenose mediji u Srbiji. Poznati glumački par navodno još uvijek nije zvanično podnio papire za razvod sudu, ali su riješili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine, pišu domaći mediji.

Cvetković je prije Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i nasljednicu. Predstavnici sedme umjetnosti su se upoznali 2000. godine, a vjenčali su se šest godina kasnije.

Kriza u braku, kako dalje navodi "Kurir", počela je tokom pandemije virusa korona, pa su riješili da se raziđu. Prema riječima izvora pomenutog portala, Svetozar je ljetos bez supruge bio na moru s djecom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvjesno vrijeme ne viđaju u kraju.

Svetozar i Jelena važe za najrespektabilnije u svom poslu, a prije 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu nerado govore.

"Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dijele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna", rekao je glumac jednom prilikom za medije.

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi. Koji je pravi razlog kraha njihovog braka, nije poznato, ali jeste to da je glumac bio aktivan na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je obrisao Instagram, dok je Đokićeva prisutna na socijalnim mrežama, ali je posljednju fotografiju objavila 2019. godine.


(Foto: Kurir)


Тагови: