Nove informacije

Kulićki se ponovo stanje pogoršalo

  • Izvor: Pink.rs
  • 05.08.2022.19:16

Miljana Kulić je od subote u Kliničkom centru Niš, gdje joj je izvađena slezina, zbog unutrašnjeg krvarenja, nakon operacije želuca u Turskoj.

Poslije drame i borbe za Miljanin život, rijaliti učesnica je iz intenzivne njege, spuštena u poluintenzivnu njegu i njeno zdravstveno stanje je bolje i stabilnije, ali je i dalje pod 24-časovnim posmatranjem.

Iako joj se posljednjih nekoliko dana stanje poboljšalo, kako Pink prenosi, navodno je došlo do preokreta. Nažalost, Miljani se stanje ponovo pogoršalo.

Marija je juče tokom dana otkrila da ne može da kaže da je Miljana dobro.

– Nisam najbolje. Miljana je zbrinuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Ljekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vrijeme treba da prođe. Iscrpljena je, dvije operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo povjerenje u ljekare – rekla je Kulićka tada.

Tagovi: