Пјевачица

Лице пуно модрица и подлива: Огласила се Селма Бајрами!

  • 04.03.2024. 22:52

Пјевачица Селма Бајрами огласила се шест сати након што је на Инстаграму објавила слику из једне болнице, на којој је у фокусу њено лице са модрицама и повредама.

Она се на поруке и позиве медија није одазивала, али није се оглашавала ни на мрежама и тако јавност оставила у шоку и појединце забринуте мислећи да је доживјела насиље.

Лице јој је у стравичним модрицама и подливима: Селма Бајрами објавила слику из болнице

Лице јој је у стравичним модрицама и подливима: Селма Бајрами објавила слику из болнице

Но, тако послије шест сати и неколико порука и дестине позива на које се није одазивала, Селма се огласила и то путем лајва на Инстаграму.

Она се пред камерама појавила без иједне модрице на лицу, а забринутим људима одлучила да открије да само снима спот.

Насмијана и срећна најавила је да снима, а онда се и огласила на Инстаграму све како би "опрала себе". Како су сви одмах посумњали да је претрпјела, не дај Боже, насиље, она је написала:

- Насиље над женама је озбиљан проблем који захтјева хитну пању и акцију. То је кршење основних људских права које наноси непоправљиву штету појединцима и друштвима генерално. Да бисмо смањили појаву насиља над женама морамо дјеловати заједно као друштво на више нивоа. Један од њих је подизање савјести, едукацији и прузању помоћи жртвама. Важно је да свако од нас преузме одговорност и пријави сваки вид насиља. Било да смо жртве или да смо свједоци истог", навела је Селма, а преноси Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера