Pjevač

Lukas o Severini: "Nemam namjeru da sarađujemo poslije onakvih izjava o Srbima"

  • Izvor: Srna
  • 08.10.2021.14:28

Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas odustao je od dueta sa Severinom Vučković zbog govora mržnje prema Srbima. Pjevač koji je sa koleginicom imao u planu da uradi hit, ekskluzivno za Kurir poručuje da od te saradnje nema ništa.

- Ja kao pjevač poštujem sve nacionalosti jer svi oni dolaze na moje nastupe u kojoj god zemlji da pjevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanijela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali sa njom nemam namjeru da sarađujem poslije onakve izjave o našem narodu - poručio je Lukas.

Podsjetimo, Vučkovićeva optužila je Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici. Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje pare, a bila je u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem, javno pokušava da optuži srpski narod i žigoše ga kao genocidan!

Podsjetimo, Severina je nedavno sramno napala poglavara SPC patrijarha Porfirija. Njega je na prostački način optužila da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.