Pjevačica šokira

Madona potpuno gola u novim snimcima: Iz međunožja joj raste drvo

  • Izvor: Agencije
  • 13.05.2022.11:15

Ako ste mislili da Madona bizarnim ponašanjem više nikoga ne može da iznenadi - prevarili ste se.

Nekada najveća pop zvijezda posljednjih godina kao da je izgubila dodir sa realnošću, a iako i dalje ima veliko broj fanova koji je podržavaju u svemu, daleko je više onih koji se mole za dan kada ćemo ponovo vidjeti onu staru Madonu.

Nažalost, nakon njenog posljednjeg poteza, više je nego jasno da taj dan vjerovatno nikad neće doći. Naime, pjevačica je najavila svoju novu NFT kolekciju, na kojoj je radila sa umjetnikom, dizajnerom i animatorom pod imenom Beeple, a čije ste bizarne snimke vjerovatno vidjeli do sada na mrežama.

Madona je najavila 3 videa od kojih se ne zna koji je eksplicitniji. Pjevačica je u animiranim mini filmovima poput "Mother Creation", odnosno "Majke Stvaranja", a gledaoci u jednom trenutku mogu da vide i krupan kadar njene vagine, kao i momente kada iz nje izlaze krvave gusenice, leptiri, ili pak trenutak kada "rađa" granu, a potom i drvo.

Filmovi su na prodaju i to se trguje kriptovalutama, a sve što se skupi daće se u humanitarne svrhe.

"Željela sam da istražim koncept stvaranja, ne samo na način kako dijete dolazi na svijet iz vagine majke, već i na koji način umjetnik 'rađa' svoju kreativnost", rekla je Madona u zvaničnom saopštenju.

Nažalost, snimci su dočekani na nož od strane publike, pa čak se i samo nadmetanje na aukciji odvija poprilično sporo. Mnoge su eksplicitni snimci uznemirili, dok su ih drugi opisali kao "gadne", "pretjerane", "očajnički potez"...

Doduše, snimci su privukli pažnju fiktoseksualaca, odnosno ljudi koje uzbuđuju odnosi sa biljkama, piše "Wanted".

Tagovi: