Ispovijest

Marija otkrila kroz koji pakao su prošli Kulići zbog Miljane

  • Izvor: Kurir
  • 14.08.2022.14:31

Marija Kulić, majka Miljane Kulić je tokom svog gostovanja kod Jovane Jeremić otkrila sve o problemima koje je imala njena kćerka i sa kojima se i dalje bori, a onda otkrila i kako se nosila sa cijelom situacijom, kakvo je njeno i Sinišino zdravstveno stanje, kao i ko je najviše bio tu za njih.

- Prošli smo kroz pakao, ne daj Bože nikada nikome ovako nešto da se desi. Sve je uz Božiju pomoć kako treba i uspješno privodimo liječenje kraju, nadam se da uskoro idemo kući - počela je Marija pa otkrila koiliko joj znači podrška Nenada Macanovića Bebice.

- Mnogo mi znači i mnogo mi znači. Ne bih znala da se snađem tako u Beogradu bez njega. Brzo se snalazi u saobraćaju i u svemu što nam treba. Moj suprug je bolestan i ne može da bude uz mene, nemam sigurnost ni u koga kada mi treba nešto brzo da se odradi, tako da je Nenad tu. Ne spavamo 24 sata. Kada najmanje snage imaš, Bog ti tako namjesti da ti treba još više. Samo Bog zna kako nam je bilo kada se Miljana borila za život - kaže Marija.

Marija je otkrila i kakvo je njeno zdravstveno stanje nakon svega.

- Ne razmišljam o tome, vjerovatno nije sjajno poslije svega, ali sada je navažnije da se Miljana izvuče i da sve ovo ne ostavi neke trajne posljedice na nju. Nijedna majka ne razmišlja o sebi kada joj je dijete ugroženo, samo da su mi oni živi i zdravi - zaključuje Marija.

Tagovi: