ATV

Pjevačica

Marija Šerifović progovorila o odlasku kod psihoterapeuta

 • Izvor: Agencije
 • 23.04.2023. 10:33

Marija Šerifović jedna od najpopularnijih pjevačica pop muzike na Balkanu. Prilikom gostovanja u emisiji ''Magazin IN'', koju vodi i uređuje Sanja Marinković, priključila se raspravi na temu hrabrosti žena i otkrila stranu svoje ličnosti o kojoj se malo zna.

Naime, ona je rekla da se već godinama bavi njegovanjem svog mentalnog zdravlja, od 18. godine.

"Evo, već punih 20 godina ja posećujem psihoterapeuta. Ne možete problem rešavati od kraja. Morate krenuti od početka, jer se uglavnom radi o problemima, traumama i primerima koji datiraju odavno. Za sve postoji razlog, i onog trenutka kada pronađete razlog, postoji šansa da za sve nađete odgovor pa i rešenje", kazala je Marija.

Na pitanje voditeljke Kada je posljednji put sebi rekla "svaka čast", Marija je izdvojila dvije situacije:

"Sebi sam rekla svaka čast Marija kada sam pred snimanje poslednjeg spota za pesmu 'Dobar vam dan', uspela da skinem devet kilograma za tri nedelje. Dobro je da sam ostala živa! Takodje, sebi kažem 'svaka čast' što sam, ma čija god bila, ostala uvek svoja. Kada to kažem mislim i na porodicu, i na publiku, generalno", rekla je Marija.


 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.