Mlađi 11 godina

Mediji: Tanja Savić u vezi s Muhamedom iz Bijeljine

  • Izvor: Agencije
  • 23.03.2023. 16:58

Pjevačica Tanja Savić navodno je ponovo zaljubljena i ima dečka koji je 11 godina mlađi od nje.

Kako mediji prenose, u pitanju je izvesni Muhamed (27) pored koga je pjevačica navodno zaboravila na bivšeg muža Dušana Jovančevića.

Muhamed se zbog nje iz Amerike preselio u Beograd, a njeni roditelji su izrazito protiv ove veze, te Savićkina majka Živana ne priča sa kćerkom zbog njenog izabranika.

"Tačno je da Tanja ima novog dečka Muhameda i da je on 11 godina mlađi od nje. Rodom je iz Bijeljine, a živi u Americi. Upoznali su se u Americi kada je ona prošle godine bila na turneji. Nakon toga su bili u svakodnevnom kontaktu, on je baš odlijepio za njom", kaže izvor blizak pjevačici i otkriva da su vezu ozvaničili prije nekoliko mjeseci.

"Muhamed je veoma pažljiv dečko i brzo je osvojio Tanjino srce. U početku se dvoumila da li da se upusti u vezu s njim, ali se onda i ona zaljubila. Koliko im je veza ozbiljna i koliko je njemu stalo do nje, govori i činjenica da je zbog Tanje došao u Beograd. Živi blizu centra i sada je zapostavio poslove preko pošto baš dosta vremena provodi u našoj prijestonici. Njih dvoje se ne odvajaju, čak je prati i na nastupe, ali zbog medija su dolazili odvojeno", dodao je neimenovani izvor.

Međutim, nije sve tako bajno pošto se Tanjini izrazito protive njenoj vezi s Muhamedom, piše "Republika".

"Taman kad je pomislila da je sve uredu i kada je Muhameda upoznala s njenima, naišla je na novi, neočekivani problem. Ono što je veoma interesantno jeste to da su njeni roditelji protiv te veze jer je on muslimanske veroispovijesti. To Tanji uopšte ne smeta i pokušala je majku Živanu da ubijedi da prihvati njenog novog partnera, ali ona neće ni da čuje za njega. Živana je otišla toliko daleko da se zbog Muhameda i svađala sa kćerkom. Roditelji joj baš brane i ona sada i od njih krije da su i dalje zajedno", kaže izvor.

Inače, pjevačica je prije nekoliko dana priznala medijima da je neko osvojio njeno srce, te da od njega dobija skupocjene poklone i istim se hvali na sva usta.

"Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih voljela da se o meni i mom emotivnom partneru priča javno", rekla je Tanja.

Tagovi: