Fudbaler

Mesi i supruga uživaju u odmoru na jahti, ona oduševila izgledom

  • Izvor: klix.ba
  • 22.06.2022.14:40

Jedan od najuspješnijih fudbalera svijeta i višestruki dobitnik Zlatne lopte Lionel Mesi odmara u društvu porodice i prijatelja na luksuznoj jahti.

S njima je i fudbaler Seks Fabregas sa suprugom Daniel Siman, a najviše pažnje ukrala je Messijeva supruga Antolena Rokuco, koja je pokazala savršeno utrenirano tijelo.

Antonela je nosila tirkizni kupaći kostim koji je istaknuo sve njezine atribute, a komplimenata ispod objave nije nedostajalo.

"Prezgodna", "Savršena si", "Ovako izgleda žena koja drži do sebe", "Antonela, božanstvena si", pisali su oduševljeni pratioci.

Inače, Mesi i Antonela upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a navodno su vezu započeli u srednjoj školi. Kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj je često pisao ljubavna pisma.

Prvog sina Tiaga dobili su 2012. godine, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Godine 2018. dobili su i trećeg sina Ciru. Vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju u Argentini, a detalje sa svadbe uspjeli su zadržati daleko od očiju javnosti.