Пјевач

Милош Бојанић одустао од продаје виле: Ријечи унуке га сломиле

 • Извор: Информер
 • 03.04.2024. 14:24

Милош Бојанић посједује вилу у Баошићима која важи за једну од најљепших некретнина на обали Бококоторског залива.

Милош је са очима пуних суза признао да је донио одлуку да прода кућу, али да су га ријечи унуке сломиле и навеле на то да ипак повуче оглас за продају некретнине.

"У Баошићима сам провео тридесет и нешто година, са овим људима сам се уклопио као да сам у свом родном селу и Баошићи су оставили велики печат у мојој души јер сам ту провео пуно времена", рекао је Милош и открио да је желио да купи кућу у Америци.

Ипак, због једног члана породице промијенио је одлуку.

"Обавио сам разговор са породицом и рекао да ће то да се догоди, али онда је наступила несретна корона. После тога, прво лето после короне су дошле моје унуке Бојана и Александра и заљубиле се у Баошиће. Оне су толико показале неку љубав према овој кући, чак је Бојана рекла: 'Деда, ово никада нећемо продати, ова кућа мора бити најлепша у Баошићима и када се ја запослим, ја ћу ти дати паре', то је мене убило", са сузама у очима је испричао Бојанић.

Он је у посљедњем тренутку преломио и одлучио да кућу ипак реновира, умјесто да купи другу у Америци.

"Оне су четири пута померале карту, нису могле да оду одавде. Пред крај те сезоне мени је дошао човек који је довео заинтересоване купце, али ја понесен причом моје најстарије унуке, кажем им да кућа није на продају. Испричао сам им шта је моја унука рекла и тако нисам продао ову кућу и купио на Флориди", рекао је Бојанић за "Гранд".

Подсјетимо, Бојанић ужива у складном браку са супругом Бранком која је од њега млађа 24 године, а својевремено је признао да је у Америци преварио своју супругу.

Он је тад коментарисао спекулације да има ванбрачног сина, те рекао да би га одмах признао.

"Ако у Америци или било где на свету постоји жена која има наше дете, нека се јави! Урадићемо ДНК анализу и одмах ћу признати дете. Ко зна шта је све било пре много година. Искрено, ја сам одувек и желео треће дете", рекао је он својевремено за "Информер".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  ''Емисија: На ивици терена (Р)

 • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

  ''Емисија: Аграр (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.